Proiectul „InFORMARE pentru angajare pe piața muncii” deschide noi perspective și schimbă vieți / VIDEO

0
63

Astăzi, 11 mai 2023, 15 locuitori din raionul Soroca au participat la o sesiune de informare și discuții în cadrul căreia au primit instruire despre pașii inițiali în găsirea unui loc de muncă. Proiectul „InFORMARE pentru angajare pe piața muncii” este realizat de AO „Casa Speranțelor” Soroca în parteneriat cu AO „Consult Service” Drochia și AO „Zorile Nord” Dondușeni cu suportul financiar al Uniunii Europene în cadrul Proiectului ”Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică incluzivă și durabilă a țării”.

Scopul proiectului “InFORMARE pentru angajare pe piața muncii” constă în consolidarea parteneriatelor locale între societatea civilă, administrația publică locală, Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă și sectorul privat din raioanele Soroca, Drochia și Dondușeni, în vederea facilitării angajării incluzive a grupurilor vulnerabile pe piața muncii.

Articolul precedentDin 1 iulie 2023 activitatea în bază de patentă este înlocuită cu un regim fiscal simplificat – activitatea independentă
Articolul următorMeteo: astăzi vom avea cer variabil și temperaturi de până la +16 grade Celsius

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.