Proiectul „Educația pentru cetățenia globală” mai aproape de Soroca

0
888

Recent, elevele Olivia Fiodorciuc și Varvara Pereteatcu alături de profesoara Diana Tanas de la Colegiul „Mihai Eminescu” din Soroca, au participat la Proiectul „Educația pentru cetățenia globală”. Acest proiect are misiunea de a dezvolta capacități de liderism comunitar. 

Acest proiect este o oportunitate foarte mare pentru mine de a mă dezvolta ca cetățean global, de a dezvolta aptitudinile unui lider comunitar și de a contribui la rezolvarea problemelor din comunitate. Împreună cu colega mea Olivia Fiodorciuc și profesoara Diana Tanas, vom elabora un plan de acțiuni, unde vom prezenta pașii de soluționare a unei probleme din societate, astfel echipa Y-EEPER ne susține și ghidează în implementarea și proiectarea acestui plan”, ne-a povestit Varvara Pereteatcu.

Proiectul ”Educație pentru cetățenia globală” este implementat de AO Reţeaua de Tineri Educatori de la Egal la Egal din Republica Moldova (Y-PEER Moldova) în parteneriat cu APSCF, în cadrul programului de granturi al proiectului “Sprijin pentru refugiați sub umbrela APSCF”, cu suportul financiar al donatorului Diakonie Katastrophenhilfe, în perioada septembrie – ianuarie 2023.

  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentEste cel mai murdar om din lume. Nu s-a spălat 50 de ani!
Articolul următor  Comisia pentru Situații Excepționale a luat noi măsuri pentru reducerea consumului de energie. Vezi despre ce este vorba

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.