Primărița Lilia Pilipețchi și poliția de patrulare își consolidează cooperarea

0
1825
   Primarul Lilia Pilipețchi l-a avut în vizită pe Ofițerul Superior al Serviciului patrulare Soroca – Florești al Direcției patrulare „Nord”, Andrei Rusu. Scopul vizitei a fost de a face cunoștință cu autoritățile publice locale și familiarizarea cu problemele cu care se confruntă primăria la capitolul circulației rutiere, scrie Serviciul de presă al primăriei.
  Conform sursei, „…Primarul a salutat intenția de colaborare a Serviciului de Patrulare Soroca-Florești cu autoritățile sorocene și a dat asigurări că primăria va respecta și în continuare prevederile legale, în ceea ce privește trasarea și reînnoirea marcajelor rutiere, instalarea semafoarelor și indicatoarelor rutiere. La rândul său, Andrei Rusu, Ofițerul Superior al Serviciului patrulare Soroca – Florești al Directei patrulare „Nord” a subliniat că apreciază munca autorităților în vederea asigurării securității la trafic atât șoferilor cât și a pietonilor, menționând buna intenție a primăriei de a instala sistemele de iluminare a trecerilor de pietoni. Întrevederea s-a finalizat pe o notă optimistă că părțile vor avea o colaborare fructuoasă în viitor”. (SURSA: Serviciul de presă al primăriei municipiului Soroca)
  Recent, Andrei Rusu l-a înlocuit în această funcție, cunoscută maselor largi ca „șef al poliției rutiere”, pe Gavril Ghilas, care a ieșit la pensie.
Articolul precedentDacă s-ar produce o scurgere de radiație la Zaporojie, RM și România, conform rușilor, ar putea fi acoperită cu nori radioactivi, dar nu și Ungaria :)
Articolul următorSemn că vine Hramul Sorocii – în oraș se plombează străzile
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.