Primăria Soroca zice că problema de pe stradela Cocorului a fost rezolvată, localnicii nu sunt de acord / VIDEO

0
846

Recent primăria Soroca a publicat pe pagina oficială a primăriei un comunicat în care se afirmă că „s-a rezolvat o problemă referitoare la stradela Cocorilor, din mun. Soroca. Amintim că drumul este unul specific, cu trepte, și care era greu practicabil, mai ales, pe timp de ploaie. Locatarii s-au plâns că le este anevoios să se deplaseze, autoritățile au auzit doleanța oamenilor și au instalat o balustradă metalică. Pentru aceste lucrări din bugetul primăriei s-au cheltuit circa 9 000 lei”.

Am revenit la fața locului, și într-adevăr balustrada a fost instalată, însă doar cu aceasta problema nu este rezolvată. 

După ce am filmat aceste secvențe, primarul municipiului Soroca, Lilia Pilipețchi ne-a spus că urmează să meargă personal pe această stradă, și în caz de necesitate lucrările vor fi continuate până la final. Amintim că anterior am filmat un reportaj-caption referitor la această problemă. 

Secvența no comment a fost transmisă în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.