Primăria Soroca va elabora un nou proiect, în cadrul Programului „Comunitatea Mea”

0
64
   Conform afirmațiilor Serviciului de presă al primăriei municipiului Soroca, primarul Lilia Pilipețchi muncește la atragerea de investiții din afară, care vor ajuta la elaborarea unui nou proiect în cadrul Programului „Comunitatea Mea”.
     Este vorba despre proiectul de dezvoltare intercomunitară care prevede un parteneriat cu primăriile din satele învecinate orașului Soroca, în vederea îmbunătățirii serviciilor de transport public. Recent, doamna Pilipețchi  a avut o întrevedere, în acest sens, cu reprezentanții unei organizații non-guvernamentale, care va oferi suport tehnic la elaborarea proiectului. (FOTO: Serviciul de presă al primăriei Soroca)
Articolul precedentPrimăria Soroca: Spațiul de agrement de pe strada Vasile Stroescu – proiect care devine realitate
Articolul următorStarea de urgență a fost anulată, dar RM revine la Starea de urgență în sănătate. Vezi care sunt restricțiile.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.