Primăria Soroca și prestatorii serviciilor de transport au discutat despre respectarea orarului de lucru.

0
490
   „La inițiativa primarului mun. Soroca, Lilia Pilipețchi, prestatorii serviciilor de transport public au fost chemați la o întrevedere cu autoritățile publice locale, aici a fost abordată problema ce ține de nerespectarea orarului de lucru a microbuzelor” – scrie într-un Comunicat emis de Serviciul de presă al primăriei municipiului Soroca.
     Conform sursei, „…respectarea orarului a fost una din condițiile puse de autorități, atunci când a fost majorat tariful pentru călătorii, și pentru că aceasta nu se respectă, primarul a atenționat prestatorii serviciilor de transport public că, s-ar putea reveni la tariful vechi. Șoferii au dat asigurări că se vor conforma cerințelor impuse de primărie. Pentru redresarea situației primarul a dat termen o săptămână, în această perioadă specialiștii primăriei vor monitoriza, zilnic, cum se respectă acest orar”.
  (SURSA și FOTO: Serviciul de presă al primăriei mun. Soroca)
Articolul precedentO problemă mai puțin la Soroca – la cimitirul de la Bujorăuca a fost construit un WC
Articolul următorJurnalistul Observatorului de Nord, Vadim Șterbate – câștigător al concursului Tulip Press Awards!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.