Primăria Soroca și Consiliul raional Soroca sunt gata să-și aducă aportul financiar la construcția Stației de epurare.

0
145
 Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova: COMUNICARE PENTRU SCHIMBARE
Conform unui Comunicat emis de Serviciul de presă al primăriei municipiului Soroca, primarul, Lilia Pilipețchi, alături de specialiști din cadrul primăriei au participat la o ședință online, organizată de Unitatea de Implementare a Proiectului „Securitatea aprovizionării cu apă și sanitație în Moldova”, din cadrul MADRM.
    În cadrul ședinței a fost discutată disponibilitatea autorităților locale de ași aduce contribuția financiară în cadrul acestui proiect, în urma implementării căruia la Soroca va fi construită stația de epurare. Atât Consiliul raional cât și primăria municipiului au precizat că aportul financiar propriu va fi asigurat. La fel, responsabilii de implementarea Proiectului au accentuat că, în cel mult o lună, la Soroca vor veni experții tehnici pentru a începe Studiul de fezabilitate, acesta trebuie să fie efectuat până la finele lunii august anul curent.
(SURSA și FOTO: Serviciul de presă al primăriei mun. Soroca)

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.