Primăria Soroca îndeamnă: Toată lumea să participe la salubrizarea urbei

0
41
  În pofida vremii potrivnice,  muncitorii de la Secția Amenajare și Înverzire lucrează cu spor pentru a curăța orașul, în preajma sfintelor sărbători de Paști.
    La inițiativa primarului, Lilia Pilipețchi, au fost văruiți copacii și bordurile, s-a cosit iarba și s-a evacuat gunoiul din curțile blocurilor. Despre aceasta a scris într-un Comunicat, Serviciul de presă al primăriei. În Comunicat se mai face un îndemn către soroceni, de a participa la lucrările de salubrizare. (FOTO: Serviciul de presă al primăriei Soroca)

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.