Primăria din Florești acordă transport gratuit pentru acei care vor merge la cimitir, de Paștele Blajinilor. La Soroca și Drochia fiecare se va deplasa pe cont propriu.

0
103
Uneori creștinii pun câte un colac pe mormintele vecine sau a rudelor la care nu vine nimeni, în semn că răposatul nu este dat uitării. Se pare că în acest an în cimitir erau mai mulți colaci, decât oameni.

 Locuitorii orașului Florești au primit o veste bună, în ajunul Paștelui Blajinilor. Printr-un document semnat de primarul Iurie Gangan, lumea este înștiințată că în zilele de 23 și 24 aprilie spre cimitire va circula transport gratuit pe cinci rute.

Contați de noi, responsabilii de la primăriile Soroca și Florești au declarat că în aceste orașe cetățenii se vor deplasa la cimitire pe cont propriu.

Articolul precedentQUIZ despre Paștele Blajinilor
Articolul următorRepublica Moldova duce lipsă de aproape 1.000 de medici și peste 1.000 de asistenți medicali
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.