Prima TV Moldova, o nouă televiziune generalistă, se va lansa în RM. „Este ca un agregator de emisiuni pe care suntem siguri că cei din Republica Moldova le vor urmări”

0
115

Grupul Clever lansează Prima TV Moldova, în Republica Moldova, cu grilă diferită faţă de varianta din România.  Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat lansarea unei noi televiziuni, Prima TV Moldova (cu versiune HD).

Postul va avea conţinut de la toate televiziunile grupului Clever, după cum le-a spus membrilor CNA Irina Radu, consultant al proiectului. Potrivit documentaţiei depuse la CNA, Prima TV Moldova va avea un procent de 94% producţii audiovizuale româneşti şi va emite 24 de ore din 24. Irina Radu a evitat să dea un termen legat de lansarea televiziunii. (Sursa: paginademedia.ro)


Articolul precedent„Între viață și cuvânt” – cu scriitoarea Lidia Ungureanu / GALERIE FOTO
Articolul următorȘefii Serviciilor desconcentrate din raioanele Soroca, Drochia și Florești au votat unanim pentru integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.