Prețul primei de asigurare medicală obligatorie a fost aprobat. Vezi care este acesta.

0
189

  Conform proiectului  Legii fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală pentru anul 2021, aprobat ieri de Guvern,  prețul primei de asigurare obligatorie de asistență medicală în 2021 va rămâne neschimbat și va constitui 4 056 de lei.

 Pe de altă parte, cetățenii vor putea beneficia de unele reduceri până la 31 martie inclusiv. Astfel, persoanele care se asigură în mod individual vor beneficia de reduceri în mărime de 50%, 60% sau 75% din valoarea primei de asigurare obligatorie de asistență medicală, în funcție de categoria beneficiarului.

 În proiectul legii fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală pentru anul 2021 sunt prevăzute venituri în sumă de peste 11,1 miliarde de lei. Comparativ cu suma aprobată pentru anul 2020 este prognozată majorarea veniturilor cu peste două miliarde de lei.


Articolul precedentPrima zi de iarnă nu se deosebește de ultima zi de toamnă
Articolul următorCreștinii sunt îndemnați să susțină construcția unei Catedrale românești în nordul Republicii Moldova
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.