Premierul Natalia Gavrilița și toți miniștrii din Guvern vin la Soroca

0
796
foto: https://www.facebook.com/GuvernulRepubliciiMoldova

ACTUALIZARE: Sursele noastre din Executiv ne-au spus că, deși ședința Guvernului de la Soroca a fost amânată, ea nu a fost anulată. Totodată suntem în așteptarea unei confirmări oficiale în privința acestui eveniment. Amintim că în perioada 4 – 8 februarie Prim-ministra Natalia Gavrilița se află într-o vizită de lucru la Bruxelles, unde participă la cea de-a 7-a reuniune a Consiliului de Asociere UE – Republica Moldova.

În luna februarie Guvernul Republicii Moldova ar putea să se întrunească în ședință la Soroca. Cabinetul de miniștri a mai organizat ședințe și în alte orașe, iar conform unor surse neoficiale, premierul Natalia Gavrilița și miniștrii din Guvern vor avea o zi de lucru și la Soroca.

Deocamdată nu avem o agendă a evenimentului și nici locația, dar suntem în așteptarea informațiilor oficiale și a subiectelor ce vor fi abordate.


Articolul precedentDrochia: când și unde se așteaptă deconectări programate ale electricității, în legătură cu executarea lucrărilor de reparație
Articolul următorFlorești: unde și când va stinge lumina, în legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.