Premieră la Soroca: Festivalul Educației

2
393

În premieră, în raionul Soroca va avea loc Festivalul Educației. Evenimentul este organizat de Consiliul Raional Soroca, Direcția Învățământ  în parteneriat cu Centru Educațional ProDidactica. Scopul festivalului este trecerea în revistă a celor mai bune practici educaționale din anul precedent de învățământ; dezbaterea problemelor educației împreună cu elevii, părinții și pedagogii.

Programul evenimentului include ateliere de lucru, mese rotunde, master-class-uri, expoziții, precum și multe alte oportunități de a dezbate cele mai interesante și provocatoare probleme din educație.

În calitate de speakeri sunt invitați specialiști în domeniul educației, care vor oferi informații și răspunsuri la întrebările de interes major.

Părinții, elevii și pedagogii din raionul Soroca sunt încurajați să se înscrie la eveniment. Înregistrarea la ateliere se poate face online, începând cu data de 12 august. Formularul de înscriere îl găsiți AICI.

Festivalul Educației va avea loc în data de 24 august, ora 10.00, în tabăra de odihnă ”La Dumbravă” din comuna Volovița.

Partener media –  ziarul “Observatorul de Nord” 

2 COMENTARII

  1. Nu functioneaza link-ul pentru inscriere la festival.
    Nu este de gasit nici programul, nici membrii grupului de inititiva.
    Cui se adreasa, cine sunt participantii?
    Cine organizeaza?

  2. Nu poate fi accesat linkul referitor la Formularul de înregistrare !!! Am căutat pe Internet , dar nici o adresă nu deschide . De ce ??? Nici o informație referitor la formatori , activități . E o știre doar la nivel de senzație ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.