Pregătiri pentru ședința consiliului municipal Soroca: Ce subiecte sunt în domeniul infrastructurii

0
53

La 25 septembrie va avea loc ședința consiliului municipal Soroca. Până atunci aleșii locali se întrunesc în ședințele comisiilor de specialitate. Bunăoară, ieri, membrii Comisiei dezvoltarea infrastructurii municipiului, amenajarea teritoriului, probleme funciare şi protecţia mediului a Consiliului Municipal Soroca au lucrat asupra proiectelor de decizii. Vedeți detalii în aimaginile video.

Transmisiunea LIVE este difuzată pe platforma euparticip.md de secretariatul Coaliției Locale a Societății Civile din municipiul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul proiectului „PRO-DEM”. Această transmisiune LIVE este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

***

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Articolul precedentVIDEO: Unde a activat anterior Ghenadie Mînăscurtă, candidat la funcția de viceprimar al municipiului Soroca?
Articolul următorMarina Mînăscurtă: “Pandemia a lăsat o amprentă pe piața muncii”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.