Pregătiri pentru ședința consiliului municipal Soroca: Ce subiecte sunt în domeniul infrastructurii

0
51

La 25 septembrie va avea loc ședința consiliului municipal Soroca. Până atunci aleșii locali se întrunesc în ședințele comisiilor de specialitate. Bunăoară, ieri, membrii Comisiei dezvoltarea infrastructurii municipiului, amenajarea teritoriului, probleme funciare şi protecţia mediului a Consiliului Municipal Soroca au lucrat asupra proiectelor de decizii. Vedeți detalii în aimaginile video.

Transmisiunea LIVE este difuzată pe platforma euparticip.md de secretariatul Coaliției Locale a Societății Civile din municipiul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul proiectului „PRO-DEM”. Această transmisiune LIVE este realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „PRO-DEM” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

***

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.