Precizare: cele 516 doze primite de CSP Soroca vor fi repartizate astfel: Soroca – 192 doze, Florești – 180 doze și Drochia 144 doze.

0
325

  După cum ne-a relatat domnul Vladimir Guțu, directorul Centrului de Sănătate Publică Soroca, cele 516 doze de vaccin sunt repartizate la trei raioane: Soroca – 32 de flacoane sau 192 doze, Florești – 30 de flacoane sau 180 de doze și Drochia – 24 flacoane sau 144 doze.

Să menționăm și faptul că aceste doze se vor utiliza la vaccinarea lucrătorilor medicali, care anterior au avut contraindicații, au fost concedii, au refuzat sau au fost reticenți cu privire la vaccin. Altfel, din cauza condițiilor specifice de păstrare a vaccinului, la ziua de marți CSP Soroca a primit doar jumătate din dozele anunțate, cealaltă jumătate urmând sî vină după ce a fost utilizată prima parte de doze. (INFO OdN)

Articolul precedentO parte din materialele reciclate la GreenWEEE sunt reintroduse în circuitul economic buzoian
Articolul următorIgor Grosu, candidatul la funcția de prim-ministru, își prezintă echipa pentru guvern
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.