Portugalia se deschide (nu pentru toți), iar pentru Rusia se organizează curse charter

0
267
Pentru anul 2020, ÎS ”MoldATSA” estimează cheltuieli în total în mărime de 215 milioane lei, adică cu 7,9% mai mult decât estimările cheltuielilor pentru anul curent.

   „ Uşile Portugaliei sunt deschise turiştilor”, a declarat ministrul de Externe, Augusto Santos Silva, transmite Reuters, citată de Agerpres. Această deschidere este valabilă pentru turiștii, care vin în țară pe calea aerului.

Or, Portugalia este o țară care se bazează foarte mult pe veniturile din turism, iar relansarea industriei odihnei este vitală. Cu o precizare foarte importantă: cerul este liber pentru turiștii din Unuinea Europeană și țările vorbitoare de portugheză, gen Brazilia. Pentru țările non-UE, inclusiv pentru turiștii din Republica Moldova portugalia rămâne închisă minimum până la 15 iunie… Altfel, Portugalia a suferit mai puțin de coronavirus, în comparație cu vecinii Spania și Italia.

Pe de altă parte, săptămâna viitoare se anunță trei curse charter spre capitala Federației Ruse. Zborurile vor fi efectuate lpe date de 29, 30 și 31 mai, iar biletele pot fi procurate pe siteul www.airmoldova.md și www.flyone.eu. (INFO )dN)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.