Polițiștii din Soroca aduc bucurie în două familii din satul Vărăncău și Racovăț

0
585

Polițiștii din Soroca au reușit să aducă bucurie în viața a 9 copii din 2 familii. Prima familie, din satul Varancau, cu 5 copii, dintre care 3 sunt de școală. Cea de-a doua familie din satul Racovaț cu 4 băieți, 2 dintre ei sunt de vârstă școlară.

Demonstrând că lucrurile frumoase se realizează în echipă, Poliția din Soroca a colaborat cu agenți economici, venind în sprijinul familiei din Varancau. Aceasta a primit cadou o mașină de spălat și alte bunuri necesare.

. Dintre aceștia, 3 copii se pregătesc să meargă la școală. A doua familie, din satul Racovaț, numără 4 băieți cu vârste între 2 și 15 ani, dintre care doi se pregătesc să înceapă școala.

Demonstrând că lucrurile frumoase se realizează în echipă, Poliția din Soroca a colaborat cu agenți economici din zona, venind în sprijinul familiei din Varancau. Aceasta a primit un cadou de neprețuit: o mașină de spălat, alături de alte bunuri necesare. Astfel, s-a reușit să aducem un strop de fericire în viețile lor și să le arătăm că suntem mereu alături de ei.

Articolul precedent„Motănașul din flori” al sorocencei Lucreția Bârlădeanu a fost desemnată Cea mai bună carte pentru copii și tineret
Articolul următorVeste bună pentru pensionari și păturile social-vulnerabile: CHAS a anunțat despre executarea finanţării primei tranşe a pensiilor şi alocaţiilor sociale în valoare de 150 milioane lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.