Peste o sută de pici au venit în clasa I la Liceul Teoretic ”Petru Rareș” din Soroca / GALERIE FOTO

0
1115

Peste o sută de copii au venit astăzi în clasa I la Liceul Teoretic ”Petru Rareș” din Soroca, unde și-au întâlnit prima învățătoare și viitorii colegi de clasă. Elevii mai mari, dornici de a-şi revedea colegii și profesorii, povesteau unul altuia aventurile din vacanță.

„Adresez tuturor părinților, elevilor și pedagogilor, urări de succes și prosperitate, dorindu-vă să aveți parte de un an de învățământ cât mai rodnic cu multe și frumoase împliniri. Familia mare a liceului se completează în acest an cu cei peste 100 de micuți ai claselor întâi, ei astăzi pășesc pentru prima dată în „Țara cunoștințelor”. Stimați absolvenți, anul acesta este foarte important și pentru dumneavoastră, deoarece veți susține cel mai exigent examen din viață – cel de capacitate. Prețuiți anii de studii, care sunt cei mai frumoși, folosiți orice oportunitate de a acumula cunoștințele necesare pentru a vă afirma în societate, pentru a îndreptăți așteptările părinților și dascălilor voștri” a menționat în discursul său Dionisie Mitrofan, directorul instituției.

Absolvenții din acest an, însoțiți de picii din clasa întâi, împreună cu învățătorii și diriginții, au defilat în cadrul festivității primei zile de școală. Cei mai mari le-au înmânat micilor școlari abecedarele din care vor învăța în acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.