Personalitatea în funcţie de ziua de naştere: prin ce se caracterizează oamenii născuți pe data de 21 a lunii

0
220

Indiferent dacă ești născut pe data de 21 a lui ianuarie, martie, august sau a oricărei alte luni, profilul tău numerologic reunește unele trăsături de caracter care te pot ajuta să te cunoști mai bine, dar și să corectezi anumite neajunsuri pe care poate nu le-ai remarcat sau nu ți le-ai asumat până acum. Te invităm așadar să descoperi ce spune ziua ta de naștere despre personalitatea ta.

Puncte forte

Dacă te serbezi în ziua de 21 a oricărei luni, acest lucru denotă faptul că ești o persoană creativă, dotată cu o imaginație vie, căreia nu-i lipsește însă dorința de a se autoperfecționa. Știi să mânuiești vorbele cu pricepere, atât în scris, cât și-n vorbirea liberă, fapt care ar putea face din tine un iscusit politician, purtător de cuvânt, precum și scriitor ori editor în cadrul unei publicații.

Faptul că ai o personalitate efervescentă îți conferă o mare putere de atracție a maselor, iar dacă te simți în largul tău în mijlocul unei adunări de oameni, nu te sfiești să joci rolul de suflet al petrecerii. Felul tău pasional de-a fi poate atrage admiratori/oare cu duiumul, dar în cazu-n care există cineva în viața ta, ești întruchiparea loialității, semn că nu ești genul care se dedă idilelor.

Puncte slabe

Întrucât dispui de înclinații către mai multe domenii care nu converg neapărat într-o direcție similară, s-ar putea să-ți fie dificil să descoperi aria de activitate care să te satisfacă și financiar, și spiritual. De regulă, gândești prea mult, ceea ce-nseamnă că ai mai mereu nervii încordați. Dacă nu găsești metode funcționale de a-ți relaxa mintea, ai putea să suferi de căderi nervoase


Articolul precedentPasiunea pentru cântecul popular a doamnei Violina Dubalari / VIDEO
Articolul următorIrina Rimes este omagiată astăzi oriunde se cântă piesele ei, atât la Soroca cât și la București / VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.