Percheziții la Soroca: Polițiștii căutau arme, dar au dat peste marijuana

0
674

La data de 12 aprilie 2024, au fost efectuate percheziții la domiciliul unui locuitor din raionul Soroca, suspectat de păstrarea ilegală a unei arme de vânătoare cu țeavă lisă fără autorizare corespunzătoare.

În timpul percheziției, în a treia cameră de locuit, între niște cutii de bomboane și perete, polițiștii au descoperit un pachet de polietilenă învelit cu bandă adezivă. Acest pachet conținea o masă vegetală mărunțită, de culoare verde, cu miros specific de cânepă. Bărbatul a refuzat să explice proveniența substanței găsite.

Ulterior, a fost întocmit Raportul de constatare tehnico-științifică , conform căruia, masa vegetală de culoare verde închis, uscată, mărunțită, cu miros specific, reprezintă marijuană, care se încadrează la categoria substanțelor stupefiante. Masa substanței  constituind 2,380 grame.

Inculpatul a recunoscut săvârșirea faptelor și a solicitat judecarea cauzei pe baza probelor administrate în faza de urmărire penală. A declarat că știa de ilegalitatea acțiunilor sale și că regretă profund faptele comise.

Instanța a constatat că vinovăția inculpatului este dovedită de probele administrate în faza de urmărire penală și i s-a aplicat pedeapsa unei amenzi de 510 unități convenționale, echivalentul a 25,500 lei.


Articolul precedentÎncă două proiecte vor fi implementate în municipiul Soroca, cu ajutorul GIZ Moldova
Articolul următorPrimăria Soroca a alocat 115.000 lei pentru renovarea Bibliotecii pentru copii „Steliana Grama”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.