Pensionarii din municipiul Soroca vor primi ajutor de la primărie, 400 lei, pentru servicii stomatologice

0
264
sursa: pixabay.com
sursa: pixabay.com

În conformitate cu Decizia nr.5/11 din data de 20 martie 2020, în care este aprobat Regulamentul cu privire la acordarea suportului material pentru servicii stomatologice, unele categorii de pensionari vor putea beneficia de un ajutor în mărime de 400 lei. Acest suport financiar va fi acordat o dată în an.

Cine sunt pensionarii, care pot beneficia de acesta ajutor? Serviciul de presă al primăriei municipiului Soroca precizează că din această listă fac parte persoanele domiciliate în municipiul Soroca nu mai puțin de un an,  care au atins vârsta de pensionare, au venituri lunare care nu depășesc minimul de existență, calculat pentru anul precedent.

Pentru a beneficia de ajutor, trebuie să prezentați la Cancelaria primăriei copia Buletinului de identitate; copia Legitimației de pensionar; Certificatul cu privire la mărimea pensiei; Certificatul cu privire la mărimea salariului; Concluzia medicului stomatolog – după caz.

Articolul precedentEcaterina Revenco a câștigat Concursul pentru funcția de asistentă comunitară
Articolul următorExamenele de absolvire – a fi sau a nu fi? Astăzi – a fi, dar …
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.