Penitenciarul nr.6 din Soroca și-a deschis ușile pentru rudele deținuților

0
418

Recent, administrația Penitenciarului nr.6-Soroca a organizat o activitate cultural-educativă „Ziua ușilor deschise”, la care au fost prezenți rudele și copiii deținuților. Acesta este unul dintre cele mai așteptate evenimente  din viața persoanelor private de libertate este întâlnirea cu cei dragi, care reprezintă un sprijin moral și psihologic enorm pentru condamnați, informează Serviciul mass-media al ANP.

Evenimentul s-a desfășurat  într-o atmosferă de sărbătoare, emoțiile deosebite, clipele frumoase alături de cei dragi și îmbrățișările au predominat și inundat chipurile persoanelor din detenție și a celor dragi lor.

În timpul vizitei, oaspeţii au avut posibilitatea să vadă celulele deţinuţilor, cantina unde aceştia iau masa, biblioteca şi spaţiile de recreere.

De asemenea, au fost organizate variate activități, care au inclus un program artistic cu animatori, jocuri distractive, cântece populare și de estradă, transformând această zi într-o sărbătoare frumoasă.

Evenimentul „Ziua ușilor deschise” vine să completeze programele de terapie socială desfășurate în penitenciar, pentru creşterea şanselor de reintegrare socială, menţinerea şi întărirea relaţiilor cu familia, dar şi responsabilizarea persoanelor private de libertate.

FOTO: anp.gov.md

Articolul precedentComunitatea evreiască din Soroca, între evoluție și declin
Articolul următorSuma despăgubirilor în cazul constatării amiabile a accidentului este de maxim 10 mii de lei
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.