Penitenciarul din Soroca a sărbătorit 74 de ani de la fondare / VIDEO

0
407

Astăzi, 9 aprilie 2024, Penitenciarul nr. 6 din municipiul Soroca a fost gazda unei ședințe solemne, marcând astfel 74 de ani de la fondarea instituției. Această aniversare a fost deosebită deoarece s-a sărbătorit pentru prima dată „Ziua aniversară a instituției”, evidențiind astfel contribuția și evoluția sa pe parcursul a celor 74 de ani de activitate dedicată.

La eveniment au fost prezenți invitați de onoare, printre care se numără directorul ANP, domnul Anatolie Falca, directorul adjunct al ANP, domnul Alexandru Adam, și directoarea adjunctă a ANP, doamna Liuba Jignea-Suveica. De asemenea, au fost prezenți și conducătorii de la toate structurile de forță din municipiul Soroca, subliniind astfel importanța și recunoașterea pe care instituția o are în cadrul comunității locale și naționale.

Participanții la eveniment au avut oportunitatea să afle mai multe despre istoria și evoluția Penitenciarului Soroca, precum și despre contribuția și implicarea colaboratorilor săi. Prin intermediul unei mici prezentări, s-a evidențiat munca și efortul depus de echipa penitenciarului în îndeplinirea misiunii sale.

Penitenciarul nr.6 din municipiul Soroca continuă să își desfășoare activitatea cu profesionalism și dedicare, asigurând securitatea și respectarea drepturilor persoanelor private de libertate, și contribuind astfel la menținerea ordinii și siguranței publice în comunitatea locală și națională.


Articolul precedentUn tânăr a fost condamnat la închisoare cu suspendare, pentru că a întreținut relații sexuale cu o minoră de 15 ani
Articolul următorCum a cheltuit Primăria Soroca 110 mii lei pentru (dez)informarea turiștilor? / VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.