PE 7 MARTIE AKORD VA ADUCE SOARELE LA SOROCA

0
1272

Trupa AKORD organizează un concert grandios, special pentru toți melomanii din nordul țării! Astfel, de mărțișor, iubitorii de muzică de calitate din Soroca, Florești, Drochia, precum și alte localități nordice vor cânta împreună cu carismaticii artiști emeriți – Igor Sîrbu și Eduard Malareu, vor dansa și vor savura din plăcerea unui Concert Live!

Spectacolul muzical este programat pentru 7 Martie, la orele 18:00, în incinta Palatului de Cultură din Soroca. Mult îndrăgiții artiști au pregătit și câteva surprize destinate celor mai activi spectatori, în special pentru cei care vor da dovada că știu piesele și dansează pe ritmul HIT-urilor AKORD. Într-un final, încinși la Hora Dorului, publicul din Soroca va fi provocat să răspundă întrebării: Cine-i Soarele Tău?

Organizați și orientați spre buna desfășurare a evenimentului, AKORD va veni la Soroca împreună Iurie Badicu, maestru în arte și producător muzical, cel care semnează majoritatea textelor și melodiilor cântate de trupa AKORD.

Menționăm că, AKORD este cea mai solicitată trupă pop din Republica Moldova și cea mai difuzată la Radio și TV. Clipurile la piesele AKORD adună zeci de milioane de vizualizări în YouTube, AKORD fiind o trupă trendsetter, care lansează hit după hit. AKORD a bucurat publicul cu numeroase concerte solo susținute în cele mai prestigioase Săli din Moldova, Romania, Italia, Anglia, Irlanda, Franța ș.a. Palmaresul Trupei numără peste 50 de hituri proprii, cca 30 de clipuri oficiale, filmate cu Roman Burlaca și Frații Spoială (originari din Soroca), precum și peste 6 albume digitale și CD-uri.

Băieții din AKORD nu aleargă după succesul ușor de atins, ci sunt devotați publicului de calitate, piesele lor fiind melodioase, cu mesaj profund, destinate ascultătorilor selecți. Majoritatea melodiilor și textelor AKORD sunt scrise de Iurie Badicu, maestru în artă și producător muzical.


Articolul precedentGigantul de piatră din nordul Republicii Moldova
Articolul următorÎn astă seară vom afla cine va reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2024
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.