Păsări și animale sfâșiate la Soroca. Cine sunt de vină: maidanezii, dihorii, cunițele, șacalii sau stăpânii care nu le-au protejat? / VIDEO

0
906

Deja de două ori în acest an o familie din dealul Sorocii, care-și au casa pe strada Calea Bălțiului, s-au pomenit cu oaspeți nepoftiți în curte. Animale necunoscute le-au sfâșiat mai mult găini și două capre.

Proprietarii acuză autoritățile că nu rezolvă problema maidanezilor, unii spun că de fapt gospodarii ar trebui să-și îngrădească poiata și ocolul, iar alții cred că nu-i vorba doar de câinii maidanezi, ci puteau intra dihorii, cunițele sau chiar șacalii. Dar voi ce credeți?
Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Reportajul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.


Articolul precedentAstăzi, persoane confirmate cu Covid – 1674, persoane tratate și externate – 2114, decedați – 40. În raionul Soroca – 8 persoane infectate.
Articolul următorBerbecilor li se va recunoaște meritele, talentele și ideile…
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.