Participanții la lichidarea consecințelor avariei de la Cernobîl pot depune dosarele pentru a primi o locuință

0
172

  Comisia de transmitere a locuințelor din blocul locativ situat în mun. Chișinău, strada Alba Iulia nr. 91/3, anunță începerea procesului de recepționare a documentelor pentru acordarea locuințelor destinate participanților la lichidarea consecințelor avariei de la Cernobîl, transmite moldpres.md

Procesului de recepționare a dosarelor a demarat în conformitate cu pct. 28 subpct. 1) al Regulamentului privind modul de transmitere a locuințelor din blocul locativ situat în municipiul Chișinău, str. Alba Iulia nr. 91/3, (în continuare – Regulament), aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 283/2024.

Astfel, în perioada 10 iunie – 24 iulie 2024, solicitanții vor depune personal sau prin intermediul reprezentantului legal, setul de acte prevăzut la pct. 12 din Regulament, la secretariatul Comisiei, sediul Ministerului Muncii și Protecției Sociale, mun. Chișinău, str. Vasile Alecsandri nr. 1, etajul 1. Pentru facilitarea completării dosarului, mai jos sunt disponibile pentru descărcare, în format Word, următoarele documente:

– Cererea adresată Comisiei de transmitere a locuințelor
– Declarația pe propria răspundere
– Acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal

În cazul dosarelor incomplete, se stabilește un termen de 10 zile pentru completarea cu documentul/-ele lipsă.

Locuințele se transmit în proprietate privată participanților la lichidarea consecințelor avariei de la CAE Cernobîl sau, după caz, familiilor acestora, la solicitare, indiferent de localitatea unde își au reședința sau domiciliul.


Articolul precedentCare dintre magazinele: Linella, Local și Fourchette oferă cele mai avantajoase prețuri în Soroca?
Articolul următor7 alimente care ne îngălbenesc dinții
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.