Participă și tu la Cupa Președintelui raionului Soroca la volei

0
58
    Asociația de Volei din raionul Soroca, cu suportul administrativ și financiar a Consiliului Raional Soroca, Președintelui raionului Soroca Rusnac Veaceslav, organizează turneul raional la volei „Cupa Președintelui Raionului Soroca 2020”, la care pot participa echipele care reprezintă selecționatele satelor, comunelor, instituțiilor de drept, cartiere din raionul și  municipiul Soroca.
   La turneu pot participa sportivii care la ziua concursului au împlinit vârsta de 16 ani. Se permite formarea echipei din 2-3 localități a raionului. Echipele participante la etapa finală vor fi premiate cu diplome, medalii și premii bănești.
   Înregistrarea echipelor la telefonul 060200026, până la 10 decembrie 2020. Tragerea la sorți –  11 decembrie 2020. Etapa preliminară – 12 decembrie 2020. Etapa finală – 13 decembrie 2020. Turneul se va desfășura fără spectatori
   Atenție! La competiție nu pot participa sportivi din afara raionului Soroca (excepție făcând jucătorii (băștinaș) născuți în raionul Soroca, elevii  colegiilor din mun. Soroca, angajați ai Instituțiilor de Drept, cu prezentarea carnetului de student sau a legitimației).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.