Pandemia a dat „naștere” la 493 de miliardari!

0
47

  Dacă la începutul pandemiei în lume erau înregistrați 2095 de miliardari, după un an numărul acestora a atins cota 2755, iar 493 de persoane pentru prima dată au intrat în numărul miliardarilor. 

După cum afirmă revista Forbes, acesta este un număr record de miliardari, anteriorul fiind înregistrat în anul 2915, cu + 290 de miliardari. Altfel, valoarea netă medie a noilor veniți în clubul milirdarilor este de 2 miliarde de dolari și au o vârstă medie de 54 de ani, comparativ cu 63, vârsta medie a listei generale, cu 2.755 de miliardari. 84% dintre noii îmbogățiți și-au fondat singuri companiile, și nu au moștenit averile, așa cum se întâmplă cu 72% din miliardarii din lista generală. China a venit pe noua listă cu 205 de persoane, iar SUA ocupă locul al doilea, cu 98 de noi miliardari. 36 de țări au cel puțin un nou miliardar anul acesta, cu Germania pe locul trei, cu 26 și Canada și India pe poziția a patra, fiecare cu câte 19. Cel mai tânăr nou miliardar este Kevin David Lehmann, din Germania. La doar 18 ani, are o avere de 3,3 miliarde de dolari, fiind moștenitorul principalului lanț de farmacii din Germania. (SURSA:digi24.ro)

Articolul precedentDeja tradițional, la începutul săptămânii leul moldovenesc câștigă teren în fața dolarului și euro.
Articolul următorCOVID-19 bate în retragere!?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.