On-job training la Incubatorul de Afaceri din Soroca

0
152

   ”Consolidarea capacităților antreprenorilor în accesarea finanțărilor prin intermediul programelor de suport al IP Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenorialului – acesta a fost genericul unui On-job training pentru participanții la sesiunea de informare pentru IMM-uri și organizații de suport în afaceri.

Activitatea face parte din seria de sesiuni de informare și ateliere practice susținute de Proiectul de Asistență Tehnică finanțat  de Uniunea Europeană prin intermediul proiectului „Oferirea suportului pentru implementarea politicilor pentru IMM-urile rurale”.

Vă propunem pentru vizionare un material VIDEO, realizat de la eveniment, de reportera Ludmila Mărginean.

 


  • ETICHETE
  • LM
Articolul precedentPompierii și salvatorii soroceni au fost felicitați cu prilejul zilei profesionale / VIDEO
Articolul următor44 de recruți soroceni, 44 de recruți floreșteni și 36 de recruți drochieni vor fi încorporați în Armata Națională
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.