Omorât în stradă

0
35

Recent, pe o stradă din orașul Soroca a fost găsit cadavrul unui bărbat. Potrivit poliției, ar fi vorba de un omor. Pe acest caz este pornită o cauză penală, în care figurează trei suspecți în săvârșirea infracțiunii.

Tragedia a avut loc la 12 august curent, pe strada Vasile Stroescu, informează Inspectoratul de Poliție Soroca (IPS).  “A fost pornită cauza penală conform semnalmentelor infracțiunii prevăzute de art. 151 alin. (4) CP. Pe trotuar, în jurul orei 08.10 min., a fost depistat cadavrul cet. S.I., originar s. Bădiceni r.Soroca, născut în 1961, fără loc permanent de trai. Cadavrul avea  semne de moarte violentă. La examinarea medico-legală a cadavrului s-au depistat următoarele leziuni corporale: aspirație cu sânge, obturarea căilor respiratorii cu sânge ca rezultat a fracturilor nazale, care se califică ca vătămare corporală gravă. Decesul cetășeanului S.I. a survenit în urma insuficienței respiratorii acute, ca rezultat al acutizării căilor respiratorii cu sânge în urma fracturii oaselor nazale”, comunică surse din cadrul IPS.

Potrivit poliției, în urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de către ofițerii secției investigații infracțiuni a IPS, s-a stabilit că infracțiunea în cauză ar fi fost săvârșită de către cetățenii Ș.N în virstă de 27 de ani, domiciliat or. Soroca; S.M., de 16 ani, dom. or. Soroca și de către C.M. cu vârsta de 26 de ani. Persoanele suspecte au fost reținute. În continuare se întreprind un șir de măsuri speciale de investigații și acțiuni de urmărire penală în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor, acumulării probatoriului și expedierea cauzei penale în judecată.

Motivul omorului, după cum informează oamenii legii, așa s-au distrat baieții lovindul și căutând bani la el. Bănuiții își recunosc vina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.