Olga Gherghelijiu: „De-ar ști mama cât de mult bine mi-a prins cartea” / VIDEO

0
439

În cadrul emisiunii “Interviu cu soroceni”, realizată redacția “Observatorul de Nord”, am discutat anterior cu profesoara Olga Gherghelijiu, director adjunct al Liceului Teoretic „Ion Creangă” din Soroca. Unul dintre subiecte a fost și cartea sa. 

Profesoara de limbă și literatură română Olga Gherghilijiu, și-a deschis sufletul în cartea “Vise de smarald sau de-ar ști mama” pe care a lansat-o acum cinci ani la Soroca. La eveniment au participat atunci intelectuali din Soroca, pedagogi, foști și actuali elevi ai autoarei, membri ai familiei și prieteni. În volumul intitulat “Vise de smarald sau de-ar ști mama” autoarea și-a adunat cele mai frumoase amintiri, vise, bucurii, a exprimat dorul şi și-a deschis sufletul pentru cititor.

Urmăriți emisiunea integrală AICI.

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.

Articolul precedentZeci de copii din raionul Florești se pot bucura unui nou teren de joacă modern
Articolul următorMeteo: astăzi vremea se mai încălzește și sunt posibile ploi
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.