Observatorul de Nord lansează o rubrică nouă destinată angajatorilor și șomerilor din raionul Soroca

0
1318

Rubrica Locuri de muncă în Soroca este o platformă utilă și confortabilă unde se vor întâlni oferta de muncă a celor care sunt în căutarea specialiștilor și solicitările persoanelor care sunt în căutarea unei slujbe.

În același timp, aici vor fi publicate informații relevante despre drepturile angajaților, piața muncii, interviuri și experiențele sorocenilor la acest subiect etc., utile atât celor ce planifică să se angajeze, cât și persoanelor care deja muncesc.

La rubrica Locuri de muncă în Soroca puteți publica oferta Dvs. de muncă, fiind sigur că informația va ajunge la un număr mare de cititori soroceni (și nu doar), potențiali candidați pentru vacanța anunțată. Grație platformelor multimedia ale redacției, anunțurile vor fi distribuite și în cele mai populare rețele sociale.

Anunțurile pot fi publicate de la distanță, accesând butonul ANUNȚURI ONLINE pe site-ul observatorul.md sau la sediul redacției, pe adresa: mun. Soroca, str. Independenței, 75 Pentru informații apelați: 0(230) 2-40-73


Articolul precedentVeste bună pentru veterani : alocațiile lunare vor fi majorate cu 100 – 200 de lei
Articolul următorNicolae GÂTLAN: „Astăzi – puțin disconfort, mâine – energie electrică de calitate”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.