Observatorul de Nord lansează o rubrică nouă destinată angajatorilor și șomerilor din raionul Soroca

0
1153

Rubrica Locuri de muncă în Soroca este o platformă utilă și confortabilă unde se vor întâlni oferta de muncă a celor care sunt în căutarea specialiștilor și solicitările persoanelor care sunt în căutarea unei slujbe.

În același timp, aici vor fi publicate informații relevante despre drepturile angajaților, piața muncii, interviuri și experiențele sorocenilor la acest subiect etc., utile atât celor ce planifică să se angajeze, cât și persoanelor care deja muncesc.

La rubrica Locuri de muncă în Soroca puteți publica oferta Dvs. de muncă, fiind sigur că informația va ajunge la un număr mare de cititori soroceni (și nu doar), potențiali candidați pentru vacanța anunțată. Grație platformelor multimedia ale redacției, anunțurile vor fi distribuite și în cele mai populare rețele sociale.

Anunțurile pot fi publicate de la distanță, accesând butonul ANUNȚURI ONLINE pe site-ul observatorul.md sau la sediul redacției, pe adresa: mun. Soroca, str. Independenței, 75 Pentru informații apelați: 0(230) 2-40-73

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.