Oamenii buni sunt îndemnați să o ajute pe soroceanca Ina Zabrian Vlaicu

0
784

Un grup de soroceni s-au mobilizat să o ajute pe Ina Zabrian Vlaicu, o femeie de 41 ani din municipiul Soroca. Aceasta este mamă a doi copii, dintre care unul de doar un an. Femeia are nevoie urgent de transplant al ambilor rinichi. Intervenția chirurgicală poate fi efectuată în afara Republicii Moldova, iar suma necesară este de 50 000 euro. 

Grupul de inițiativă vine cu îndemnul de a o ajuta, și totodată roagă agenții economici din Soroca să permită plasarea în incintele lor a cutiilor de colectare a banilor. În magazinul IVANCOM (cunoscut în sectorul 4 ca “la Dusea”), lângă liceul “Ion Creangă” se află deja o cutie de colectare a banilor. Totodată oamenii pot transfera cât îi lasă inima pe cardul fiului ei, Vladislav Vlaicu (5102 1800 6145 9752), căci deocamdată femeia nu are un cont bancar. “Ea nu își dorește nimic mai mult, decât să fie alături de copiii ei, cel mai micuț având doar un anișor” ne-a spus Svetlana, una dintre membrele grupului de inițiativă.

Articolul precedentSorocenii care s-au vaccinat cu Pfizer/BioNTech” vor fi chemați la rapel.
Articolul următorFosta Bancă Agrară „Albina”, actuala Casă de Cultură din Cosăuți – un monument istoric și arhitectural
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.