O minoră de 13 ani a fost lovită pe o trecere de pietoni la Rublenița

0
2977
Polițiștii din Soroca au identificat conducătorul auto care a tamponat o minoră de 13 ani în localitatea Rublenița. Noaptea trecută, în jurul orei 22:00, oamenii legii au fost anunțați de angajații Spitalului raional Soroca precum că pentru examinare medicală s-a adresat o minoră de 13 ani cu leziuni corporale caracteristice unui accident rutier.
În cadrul documentării, preliminar s-a constatat că, în seara zilei de 21 noiembrie, în jurul orei 18:00, în timp ce se deplasa pe o stradă din localitatea Rublenița, fata de 13 ani ar fi fost accidentată, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.
În rezultatul măsurilor prompte întreprinse de polițiști, la scurt timp a fost identificat mijlocul de transport de marca Mercedes-Benz, dar și conducătorul auto, un bărbat de 68 de ani din aceeași localitate.
Cazul a fost înregistrat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.
  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentÎn căutarea Legendelor: Râpa „În Floare” din Vărăncău / VIDEO
Articolul următorTragedie pe traseul Soroca-Cosăuți. Un deces în urma unui accident rutier
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.