O menajeră din Soroca este bănuită că ar fi furat bunuri și bani în sumă de peste 200 mii de lei / VIDEO

0
2544

O femeie de 42 de ani, locuitoare a municipiului Soroca, a fost reținută și este cercetată penal de polițiștii din Soroca pentru săvârșirea unui furt din locuință în proporții deosebit de mari. Aceasta a fost reținută după ce un bărbat de 37 de ani, tot din Soroca, a sesizat polițiștii precum că din apartament periodic îi dispar sume mari de bani și alte bunuri, anunță poliția.

Astfel, în urma acțiunilor de investigație și urmărire penală a apărut bănuială rezonabilă că infracțiunea este comisă de către menajeră, care era angajată de cinci luni de zile de către proprietari. Totodată, proprietarul a instalat în apartament camere de supraveghere video, care, au arătat că femeia ar fi implicată în furt.

“Suspecta a fost documentată pe parcursul a două săptămâni, polițiștii acumulând probe concludente ce-i demonstrează vinovăția. Aceasta, în timp ce făcea curățenie, sustrăgea bani și bijuterii. Prejudiciul cauzat proprietarului se ridică la 202 800 de lei. În cadrul audierilor, femeia și-a recunoscut vina, iar în buzunarele acesteia au fost depistați bani care ar fi sustrași din locuință” ne-a informat Svetlana Talpă, ofițer de presă al IP Soroca.

Suspecta a fost reținută pentru 72 de ore. Conform legislației în vigoare, persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 5 la 10 ani.


Articolul precedentLeagănul conducerii militare din India (PUBLICITATE)
Articolul următorVârsta de pensionare: De la A la Z / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.