O menajeră din Soroca este bănuită că ar fi furat bunuri și bani în sumă de peste 200 mii de lei / VIDEO

0
2539

O femeie de 42 de ani, locuitoare a municipiului Soroca, a fost reținută și este cercetată penal de polițiștii din Soroca pentru săvârșirea unui furt din locuință în proporții deosebit de mari. Aceasta a fost reținută după ce un bărbat de 37 de ani, tot din Soroca, a sesizat polițiștii precum că din apartament periodic îi dispar sume mari de bani și alte bunuri, anunță poliția.

Astfel, în urma acțiunilor de investigație și urmărire penală a apărut bănuială rezonabilă că infracțiunea este comisă de către menajeră, care era angajată de cinci luni de zile de către proprietari. Totodată, proprietarul a instalat în apartament camere de supraveghere video, care, au arătat că femeia ar fi implicată în furt.

„Suspecta a fost documentată pe parcursul a două săptămâni, polițiștii acumulând probe concludente ce-i demonstrează vinovăția. Aceasta, în timp ce făcea curățenie, sustrăgea bani și bijuterii. Prejudiciul cauzat proprietarului se ridică la 202 800 de lei. În cadrul audierilor, femeia și-a recunoscut vina, iar în buzunarele acesteia au fost depistați bani care ar fi sustrași din locuință” ne-a informat Svetlana Talpă, ofițer de presă al IP Soroca.

Suspecta a fost reținută pentru 72 de ore. Conform legislației în vigoare, persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 5 la 10 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.