O mamă își crește singură cei patru copii, unul are nevoie urgentă de tratament / VIDEO

5
2315

Adriana Bulgaru din satul Racovăț, raionul Soroca, este o mamă-eroină. Și nu pentru numărul de copii cărora le-a dat naștere, ci pentru răbdarea și dragostea cu care-i crește. Cei patru micuți, Laurențiu (7 ani), Victoria (5 ani), Adrian (3 ani) și Evelina (4 luni) sunt tot ce are mai scump. Problemele în relații pe care le-a avut și greutățile prin care trece pentru a crește de una singură cei patru copii, ar fi mult mai ușor de depășit dacă ar putea merge la un serviciu.

Dar Adrian, numit cu drag de mamă și frățiori Duduțu, are o boală severă și ea e nevoită să-l îngrijească zi și noapte. Acesta suferă de hidrocefalie, care este o acumulare de lichid în ventriculele din interiorul creierului. Și dacă cei mici își doresc cadouri, mama vrea un singur lucru, să-l trateze pe Adrian, ca el să aibă o copilărie normală, iar ea să poată merge la lucru.


Articolul precedentBrodatul: crezul vindecător al doamnei Ada Botnari din Slobozia Cremene / VIDEO
Articolul următorLilia Catruc, directoarea Filialei Soroca a Camerei de Comerț și Industrie decorată cu medalia Meritul Civic
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.