Numărul cadrelor didactice care vor fi premiate la Concursul republican „Pedagogul Anului”, la categoria „Profesorul anului”, a fost majorat de la 3 la 12.

0
179

Valoarea premiilor va varia între 15 mii de lei și 50 de mii de lei. Laureaților premiilor I, II și III li se va acorda diploma Ministerului Educației și Cercetării (MEC) și gradul didactic următor celui pe care îl dețin sau li se va confirma gradul didactic superior.

O decizie în acest sens a fost aprobată astăzi de Cabinetul de miniștri. MEC a precizat că evaluarea cadrelor didactice participante se va realiza în baza unor noi materiale de concurs. De asemenea, au fost reglementate criteriile de evaluare pentru fiecare probă de concurs. Concursul „Pedagogul anului” este organizat, începând cu anul 2006, cu scopul de a încuraja excelența în rândul cadrelor didactice și a spori prestigiul profesiei de pedagog.


Articolul precedentCurs valutar pentru joi, 11 aprilie 2024: Euro și dolarul se ieftinesc
Articolul următorElevii Liceului Teoretic „Petru Rareș” din Soroca au fost informați cu privire la regulile de circulație adaptate vârstei lor
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.