Numai în primăria Pârlița va funcționa Codul roșu de alertă epidemiologică, în perioada 20 decembrie 2021 – 2 ianuarie 2022

0
65

   La ședința ordinară a Comisiei raionale extraordinare de sănătate publică, în urma evaluării situației epidemiologice s-a constatat că, în perioada 13 – 19 decembrie în raionul Soroca, cu o populație de 89.688 de oameni au fost confirmate cu COVID 39 de persoane, incidența fiind de 43 de cazuri la 100.000 de populație.

În urma analizei situației epidemiologice, în perioada menționată, celor treizeci și cinci de primării din raionul Soroca li s-au atribuit Codurile respective de alertă. Astfel, în douăzeci și șase de primării, în perioada douăzeci decembrie două mii douăzeci și unu – doi ianuarie două mii douăzeci și doi  va funcționa CODUL VERDE DE ALERTĂ, în cinci primării – CODUL GALBEN, în patru primării – CODUL PORTOCALIU și doar primăriei Pârlița i-a fost atribuit CODUL ROȘU de alertă. În această primărie, cu o populație de șapte sute douăzeci și opt de oameni au fost înregistrate patru cazuri de infectare, incidența fiind de cinci sute patruzeci și nouă de cazuri la o sută mii de populație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.