Nu rata primul festival gastronomic și muzical din Nordul Moldovei – “Nistru Fest”

0
794

Pentru prima dată la Nordul Moldovei, în satul Zălucen din raionul Florești, va avea loc un festival cu genericul „Nistru Fest”. La data de 5 august, acest eveniment va aduna ingredientele principale ale unei vacanțe estivale de excepție: aer curat, soare, bună dispoziție, vin, mâncare delicioasă și, bineînțeles, muzică!

În cadrul acestui festival, veți avea ocazia să descoperiți și să savurați o varietate impresionantă de bucătării din întreaga lume – de la tradiții străvechi la cele mai recente tendințe din cele mai îndepărtate colțuri ale planetei. Și toate acestea însoțite de vinurile de cea mai înaltă calitate de la cei mai buni producători din Moldova.

Pentru vizitatorii festivalului, pe lângă zona gastronomică, vor fi disponibile și alte activități interesante, precum: o sală de cursuri cu invitați speciali, bloggeri, somelieri și vinificatori de renume; o zonă destinată copiilor, unde aceștia se pot juca alături de animatori și pot asista la spectacole cu baloane de săpun și picturi pe față, și nu în ultimul rând, o scenă muzicală.

Printre artiștii care vor concerta în cadrul festivalului se numără: Pasha Parfeni, reprezentantul Moldovei la Eurovision în acest an; formația Zdob și Zdub, celebra trupă de rock moldovenească; și formația rock Cuibul. Festivalul va fi deschis de Space Cable, care a pregătit un program muzical spectaculos.

Biletul de intrare la festival costă 250 MDL, iar copiii cu vârsta sub 10 ani beneficiază de acces gratuit.

Pentru mai multe detalii accesați: fest.md sau iticket.md


Articolul precedentPână la 16 iunie 2023 AIR Moldova și-a sistat toate zborurile
Articolul următorCât este ceasul pe Lună?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.