Internews în parteneriat cu National Geographic va organiza o tabără fotografică la Soroca

0
77

Internews Moldova anunţă tinerii din Republica Moldova că au oportunitatea de a participa la o tabără fotografică organizată în parteneriat cu National Geographic Society la Soroca. Programul va instrui participanţii în fotografie și educație mediatică prin imagini pentru crearea istoriilor vizuale la tema diversităţii etnice și culturale. “Sesiunea de instruire va fi moderată de o echipă de fotografi de talie internațională de la National Geographic Society, care va pune la dispoziția participanților un șir de instrumente și tehnici inovative de redare a istoriilor fotografice” se spune în comunicatul organizatorilor.

Tabăra se va defăşura la Soroca în perioada 16-20 aprilie, iar cei 20 de tineri care vor fi selectaţi vor fi învăţaţi de cinci fotografi de la National Geographic, fiind asiguraţi gratuit cu transport, cazare, alimentare și camere foto pe durata instruirii. “După desfășurarea instruirilor, participanții vor avea posibilitatea să-și expună propriile lucrări și să împărtășească experiența obținută la National Geographic Photo Camp, în cadrul unor expoziții publice și întâlniri cu membrii comunității” se mai spune în comunicat.

Deci dacă ai vârsta între 18-25 ani, eşti interesat/ă de fotografie, activ/ă şi deschis/ă să împărtășeşti experiența obținută în cadrul National Geographic Photo Camp cu membrii comunității, atunci completează formularul on-line până la 15 martie, ora 18:00 – https://goo.gl/forms/vMyiGhE54v9cTliy1.

Menţionăm că Internews a organizat anterior, în parteneriat cu National Geographic, tabere fotografice în Crimeea (Ucraina), Pakistan, Bosnia și Herzegovina, Sudanul de Sud și Kenya.

Acest program de instruire este organizat în cadrul proiectului “Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanțat de USAID și implementat de Internews. Proiectul MEDIA-M își propune să promoveze dezvoltarea unei prese independente și profesioniste în Moldova, oferindu-le cetățenilor acces la o diversitate de perspective și contribuind la formarea unui sector media mai rezistent la presiuni politice și financiare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.