Motociclistul implicat ieri în accident conducea fără permis

0
83

Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier, produs ieri pe strada Calea Bălțiului din municipiul Soroca. Motociclistul și pasagerul acestuia au fost transportați la spital cu diverse leziuni corporale.

Accidentul s-a produs aproximativ la ora 09.20. În urma cercetărilor la fața locului, poliției a stabilit că cetățeanul M. E. în vârstă de 20 de ani, conducea motocicleta de marcă Honda și avea ca pasager pe cetățeanul P. N. în vârstă de 17 ani. Acesta a tamponat automobilul de marcă Audi, condus de E. I. în vârstă de 43 de ani.  Soroceanul care conducea automobilul vira la stânga, iar motociclistul ar fi ieșit la depășire, fără a se asigura că poate efectua manevra.

Poliția a mai informează că motociclistul, originar din satul Căinarii Vechi, nu deține permis de conducere și se deplasa cu viteză excesivă.

“Conducătorii de vehiculelor au fost testați alcooloscopic,  rezultatul final fiind de 0.00 mg/l. Alte circumstanțe se stabilesc”, a menționat Serghei Lozan, specialist superior auto de stat şi inspector principal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.