Moscova: Un moldovean a ajuns la spital după ce a căzut sub tren într-o stație de metrou

0
85

Un cetățean al R. Moldova a rămas în viață după ce a căzut sub tren în stația de metrou Taganskaya din Moscova, a anunțat pentru RIA Novosti purtătorul de cuvânt al Ministerului de interne al Rusiei.

Cetățeanul moldovean, în vârstă de 39 de ani, a căzut sub trenul care intra în stația Taganskaya de pe linia „Kolțevaia” a Metroului din Moscova la ora 13:02, potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului de interne Alexei Mîșleaev, citat de ria.ru. Din spusele sale, mașinistul ar fi frânat de urgență, dar cu toate acestea trenul a intrat totuși peste victima incidentului. „La ora 13:07 trenul a fost scos de pe șine, pentru a se putea interveni în ajutorul persoanei accidentate. Medicii ajunși la fața locului au stabilit că acesta ar avea o fractură la șoldul stâng”, a declarat Mâșleaev, precizând că persoana a fost internată la Spitalul Sklifosovski din Moscova.
După consultarea martorilor, s-a constatat că bărbatul din R. Moldova nu a fost împins sau bruscat de persoanele din jur. „La câteva minute trenul și-a reluat cursul. Incidentul nu a cauzat probleme pentru funcționarea circuitului trenurilor pe linia Kolțevaia. Informația cu privire la incident a fost trimisă fără întârziere către organele procuraturii și a fost trimisă și o cerere pentru a fi prezentate înregistrările de pe camerele video”, a conchis Mîșleaev. (deschide.md)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.