Moldovenii nu vor sta în carantină / autoizolare la intrarea în România

0
143
imagine: radiochisinau.md

Ungaria, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Austria, San Marino, Italia și Iordania sunt țări nou introduse pe lista celor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se impune carantina la intrarea în țară.

Potrivit deciziei CNSU de luni, lista cuprinde următoare țări: Andorra, Belgia, Cehia, Luxemburg, Polinezia Franceza, Slovenia, Armenia, Elveția, Liechtenstein, Franța, Olanda, Croația, Georgia, Guam, Slovacia, Polonia, Spania, Bosnia și Herzegovina, Austria, Muntenegru, San Marino, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Macedonia de Nord, Argentina, Gibraltar, Malta, Iordania, Ungaria și Bulgaria. Pe lista precedentă, din 26 octombrie, nu erau incluse Ungaria, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Austria, San Marino, Italia și Iordania.

Noua listă intră în vigoare de astăzi.

SURSA: tvr

Articolul precedentAstăzi va fi mai rece decât ieri, iar mâine va fi mai cald decât azi
Articolul următorSorocenii sunt invitați la spectacolul “Dosarele Siberiei”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.