Mirosul de pește nu este o „condamnare”, fiindcă există „arme” împotriva lui

0
347

Gospodinele știu că mirosul de pește este cel mai persistent și foarte greu de eliminat or, din această cauză multe din ele evită să pregătească produse din pește, atât de gustoase și importante pentru organismul nostru.

Cu toate acestea există câteva metode sigure de a elimina mirosul de pește și de a face o plăcere din pregătirea lui. Astfel, pentru a nu îmbiba mâinile cu miros de pește este bine să purtăm mănuși de protecție sau să stoarcem pe mâini o lămâie; pentru a elimina mirosul de pește la bucătărie și în toată casa se folosește un deodorant natural, care se pregătește astfel: într-o cratiță se fierb niște  coji de citrice, precum lămâie, portocală, mandarină sau grapefruit, împreună cu câteva condimente. Acestea pot fi cuișoare, boabe de ienupăr, batoane de scorțișoară și frunze de dafin. Lăsat pe foc, acest amestec aromat va înlocui mirosul puternic de pește. Acest decoct se lasă la fiert 30 de minut, fără capac.

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentDouă căi de luptă cu mucegaiul, ieftine și eficiente
Articolul următorSe poate spăla în Ajun? Zilele în care nu este bine să faci treburi casnice
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.