Mihail Ojog: Totul este legal! / VIDEO

0
1045

Am fost sesizați în legătură cu faptul că pe malul ucrainean mai multe persoane dezgroapă și transportă într-o direcție necunoscută țevile care duc spre fosta stație de epurare a municipiului Soroca, din Țekinovka. Conducerea S.A. „Apă-Canal Soroca” ne-a declarat ulterior că totul este legal. Vedeți mai jos care sunt argumentele conducerii societății pe acțiuni…

Amintim că astăzi am publicat o secvență video în care întrebam sorocenii dacă știu cine, de ce, de la cine le-a cumpărat și cât a câștigat bugetul municipal de pe urma vinderii țevilor.

Acest mesaj a ajuns la redacție prin intermediul butonului SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ de pe site-ul observatorul.md. Dacă te confrunți cu o problemă și nu știi unde să te adresezi sau vocea ta nu este auzită, scrie-ne, iar noi vom încerca să găsim un răspuns!

***

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.