Mihaela Slivinschi: „Am îndrăgit floristica datorită mamei-soacre”

0
3540

Mihaela Slivinschi, soroceanca care în 2018 a descoperit un hobby nou pentru sine – confecționarea buchetelor de mireasă. La început pentru tânără, a fost o necesitate, dar mai apoi acest hobby i-a devenit o activitate de suflet.

„În perioada pandemică, am participat la două cursuri online, din dorința de a schimba aspectul vitrinei și pentru a crea ceva mai frumos. În toamna anului 2021, am trecut un curs pentru floriști începători în Chișinău la Academia „Mint Flowers” , apoi în primăvara anului 2022 am absolvit cursul „Wedding Flowers”, ne-a povestit florista.

A îndrăgit floristica datorită mamei-soacre, deoarce e ocupația de bază a familiei soțului. Fiind înconjurată de multe flori, a început să se joace printre ele și așa încet cu încetul, a confecționat primele buchete.

„În perioada mai – septembrie, atunci când se organizează cele mai multe nunți, am întâlnit câteva mirese care doreau ca buchetul miresei să fie din flori vii. Am început a naviga pe internet, văzusem multe modele frumoase și îmi doream și eu foarte mult să pot realiza așa buchete”, a adăugat Mihaela.

Primul buchet de mireasă, l-a realizat în vara anului 2021, având emoții mari ca la examen, finalul a fost așa cum și l-a imaginat din start. „Primesc plăcere când văd reacția mireselor la primirea buchetelor și la recenziile care mi le lasă în profil”, ne-a mai spus tânăra.

Confecționarea unui buchet îi ia în mediu o oră, dar depinde mult de modelul și de simplitatea dorită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.