Mihaela Slivinschi: „Am îndrăgit floristica datorită mamei-soacre”

0
3612

Mihaela Slivinschi, soroceanca care în 2018 a descoperit un hobby nou pentru sine – confecționarea buchetelor de mireasă. La început pentru tânără, a fost o necesitate, dar mai apoi acest hobby i-a devenit o activitate de suflet.

„În perioada pandemică, am participat la două cursuri online, din dorința de a schimba aspectul vitrinei și pentru a crea ceva mai frumos. În toamna anului 2021, am trecut un curs pentru floriști începători în Chișinău la Academia „Mint Flowers” , apoi în primăvara anului 2022 am absolvit cursul „Wedding Flowers”, ne-a povestit florista.

A îndrăgit floristica datorită mamei-soacre, deoarce e ocupația de bază a familiei soțului. Fiind înconjurată de multe flori, a început să se joace printre ele și așa încet cu încetul, a confecționat primele buchete.

„În perioada mai – septembrie, atunci când se organizează cele mai multe nunți, am întâlnit câteva mirese care doreau ca buchetul miresei să fie din flori vii. Am început a naviga pe internet, văzusem multe modele frumoase și îmi doream și eu foarte mult să pot realiza așa buchete”, a adăugat Mihaela.

Primul buchet de mireasă, l-a realizat în vara anului 2021, având emoții mari ca la examen, finalul a fost așa cum și l-a imaginat din start. „Primesc plăcere când văd reacția mireselor la primirea buchetelor și la recenziile care mi le lasă în profil”, ne-a mai spus tânăra.

Confecționarea unui buchet îi ia în mediu o oră, dar depinde mult de modelul și de simplitatea dorită.


Articolul precedentTest cu capitalele Europei! Răspunde la aceste întrebări și află cum stai cu geografia
Articolul următorAutoritățile din Soroca și oamenii legii au fost instruiți în privința refugiaților

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.