Micuții din satul Racovăț, au mers în vizită la bibliotecari, de ziua lor profesională / GALERIE FOTO

0
110

Cu ocazia Zilei Bibliotecarului, biblioteca Nr. 1 din Racovăț, a avut parte de o vizită specială din partea copiilor din grupa “Garofița” de la grădinița din sat, împreună cu educatoarea Ludmila Braniște și ajutorul de educator, Feodosia Țapu. Bibliotecarele Tatiana Mitrofan și Lucia Ungureanu le-au pregătit o serie de activități educative, ceea ce a făcut ca vizita lor să fie cu adevărat memorabilă.

În timpul turului ghidat prin bibliotecă, copiii au descoperit “secretul” organizării, așa încât bibliotecarii să poată găsi cartea solicitată în cel mai scurt timp posibil. În plus, copiii au ascultat cu atenție povestea “Muzicanții din Bremen” de Frații Grimm și au colorat desene inspirate din această poveste. În timpul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, copiii au putut afla mai multe despre activitatea bibliotecii și a bibliotecarilor, iar o tombolă plină de ghicitori i-a făcut să se distreze și să se bucure în același timp.

Copiii din grupa “Garofița” au dat dovadă de multă curiozitate și entuziasm, implicându-se cu plăcere în activitățile pregătite pentru ei. La sfârșitul vizitei, s-a făcut o fotografie de grup pentru a păstra amintirea acestei zile speciale petrecute împreună.

Această vizită face parte din parteneriatul dintre Biblioteca Nr. 1 și Grădinița Nr. 1 din satul Racovăț, iar biblioteca este întotdeauna deschisă și binevenită pentru toți cei care doresc să o viziteze. Bibliotecarii au fost foarte încântați să primească acești oaspeți speciali și speră să îi revadă curând.

Tatiana Mitrofan


Articolul precedentMeteo: ploi, ploi și ploi, iar în termometre până la +18 grade Celsius
Articolul următorCurs valutar: leul moldovenesc se depreciază în raport cu euro și dolarul
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.