Mesaj din diasporă: “Este dreptul garantat și datoria fiecărui cetățean de a se implica și de a participa la alegerile din țară, indiferent unde s-ar afla”

0
224

Pentru că diaspora nu este lumea paralelă, ci cetățenii Republicii Moldova care au fost nevoiți să plece din țară, este foarte important să fie implicați în treburile țării pentru că, oricât de bine ar fi in altă parte, este străinătate. În adâncul sufletului fiecare dintre noi își dorește o reîntoarcere cât mai curând acasă, lângă cei dragi. Știți cum se spune: “fie pâinea cât de rea, tot mai bună-i în țara mea”. Este dreptul garantat și datoria fiecărui cetățean de a se implica și de a participa la alegerile din țară, indiferent unde s-ar afla.
Natalia Craveț, Irlanda

Vedeți pe link-ul de mai jos și alte păreri…


Articolul precedentȘedință online cu reprezentanții misiunii Băncii Mondiale în Republica Moldova în cadrul subproiectului de reparație capitală a LT ”P. Rareș”
Articolul următorLa Soroca, în perioda 4-10 noiembrie, s-au născut 6 fetițe și 5 băieți
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.