Medicul de la Soroca, despre care s-a scris ca ar fi luat de la un bolnav 90 de lei, i-a returnat acestuia banii

0
935
Ala Nemerenco, expertă internațională în sisteme de sănătate, 15 august 2017 (editare poză: Igor Rotari)
  Despre aceasta scrie pe pagina sa de Facebook ministra Sănătății, Ala Nemerenco. „Mulțumesc medicului din SR Soroca care s-a autosesizat și s-a deplasat în sat la o distanță bunișoară, a returnat banii și și-a adus scuze. Desigur, nu îmi creez iluzii că a fost foarte fericită și nu e supărată foc pe mine. Dar o să supraviețuiesc”.
  Ministra mai scrie: „Cei care iau cu miile de euro, va trebui să ne anunțați să vă oferim gardă de corp de la CNA în procesul de returnare”.
 Și un P.S de la doamna ministru: „Nu trebuia de făcut cu exces de zel, doamna Doctor. Știți la ce mă refer… Excesul e mai bine să-l demonstrăm atunci când avem pacientul în față”.

Articolul precedentPloi, lapoviță și plus în termometre – aceasta este prognoza meteorolorgilor pentru astăzi
Articolul următorAmatorii de vin bun sunt invitați să participe la Concursul raional „Cel mai bun vin de casă”
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.