Medaliile de argint şi-au găsit stăpânii!

0
97

Duminica trecută la Slobozia-Vărăncău a avut loc o frumoasă sărbătoare fotbalistică, în cadrul căreia jucătorii echipei locale, FC „Prietenia-Agro”, au fost omagiaţi cu prilejul ocupării unui loc de frunte în cea mai importantă competiţie raională.

În faţa câtorva zeci de microbişti, în prezenţa agenţilor economici care şi-au adus aportul la cel mai răsunător succes sportiv din ultimii ani bravilor fotbalişti li s-au înmânat medaliile de argint. Misiunea de onoare — înmânarea medaliilor — a revenit domnului vicepreşedinte al raionului Soroca, Vlad Nicuţă, directorului SRL „Prietenia Agro” Alexei Florea, primarului comunei Vărăncău Petru Boţoc şi preşedintelui Asociaţiei raionale de fotbal Radu Ghilas…

„Pentru noi această zi a fost foarte importantă, or calea spre acest succes a fost mai lungă decât ne-am dorit-o. Şi în ediţia trecută de campionat am fost la un pas de podium şi numai ghinionul şi lipsa de experienţă ne-au jucat festa. În fine, a venit sărbătoarea şi pe uliţa noastră! Ba mai mult, cu un pic de noroc şi mai multă concentrare am avut toate şansele chiar să devenim campioni ai raionului. Nu este însă nimic pierdut, vom visa în continuare şi într-o zi vom lua şi titlul… Pe lângă fotbalişti mulţumesc agenţilor economici din localitate, îndeosebi administraţiei SRL „Prietenia Agro” şi administraţiilor carierelor din lsatele noastre, Primăriei Vărăncău şi, nu în ultimul rând, amatorilor de fotbal, care au fost mereu alături de echipă. Trebuie să mai menţionez şi faptul că în afară de medaliile de argint fotbaliştii au primit premii băneşti din partea Consiliului raional, SRL „Prietenia Agro” şi Primăria Vărăncău!”, ne-a declarat domnul Valeriu TAŞNIC, antrenorul echipei. Iată şi cine au fost distinşi cu medalii de argint: Tălămbuţă Mihai, Nicolaev Sergiu, Costin Veaceslav, Ganga Iurie, Vladiuc Cornel, Spoială Vladimir, Bacalâm Octavian, Cosnicean Vasile, Calcatin Mihai, Morguleţ Renat, Paşa Vasile, Botnari Vasile, Boţoc Dumitru, Boţoc Dorin, Mărginean Igor, Todirel Victor, Madonici Radu.

Ceremonia de premiere a culminat cu un meci amical de fotbal dintre echipele „Prietenia Agro” şi deţinătoarea medaliilor de argint din campionatul raionului Floreşti, FC Vetiujeni. Întâlnirea s-a terminat cu scorul de 7-4 în favoarea gazdelor. Pentru învingători golurile au fost marcate de Cosnicean Vasile — 3, Paşa Vasile — 2, Dumitru Boţoc şi Morguleţ Renat.

Dan AOLEI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.